Click here to switch to English

Persoonlijke gegevens

Studie

Starterspakket

Een starterspakket kost €18,50 en bestaat uit een SPONS sportshirt en een SPONS badmuts (t.w.v. €24,-). Deze worden gedragen tijdens wedstrijden en trainingen. Dit bedrag zal in de eerste incasso na je aanmelding afgeschreven worden.

Betaalgegevens & Machtiging

Voor het afgeven van een doorlopende incasso-machtiging, vragen we je de eerste termijn van je lidmaatschap alvast over te maken. Hierdoor kunnen wij jouw bankgegevens controleren, en hoeven we pas je tweede jaar het incasso te gebruiken. Let op: het lidmaatschap alleen is niet genoeg om mee te kunnen trainen bij SPONS, hiervoor zal je een conditiezwemkaart aan moeten schaffen bij het USC (voor meer informatie, zie onze website onder Lidmaatschap > Kosten).

Door invullen van dit formulier geeft u toestemming aan A.S.Z.V. SPONS om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven en aan uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van A.S.Z.V. SPONS. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

A.S.Z.V. SPONS heeft als Incassant ID: NL72ZZZ405394010000
Overige gevens zijn te vinden op de website