A.S.Z.V. SPONS - Bestuur

Het 21e bestuur der A.S.Z.V. SPONS

 

                   

 

Wessel de Jong – Voorzitter

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De voorzitter houdt zich vooral bezig met het functioneren van het bestuur en de vereniging. Wessel houdt zich dan ook vooral bezig met het aan het werk houden van zijn bestuursdames en de leden in het algemeen. Daarnaast heeft Wessel als voorzitter de eervolle taak gekregen om het gezicht te mogen zijn van de vereniging. Dat betekent dat hij erg veel externen spreekt namens SPONS. Afspraken maken met het USC, een subsidie aanvragen bij de SSA, veel stoere praat op een constitutieborrel, het hoort er allemaal bij. Het is niet alleen maar één en al lol; beleidsmatig moet Wessel flink de touwtjes in handen houden. Dat is het mooiste van deze functie: elke week is anders, en je weet nooit wat er op je pad komt!


Sien Snijder – Secretaris

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sien is de secretaris van het 21e bestuur der A.S.Z.V. SPONS. Ze is het eerste aanspreekpunt voor nieuwe leden. Ook houdt ze zich bezig met de administratie van SPONS: ledenadministratie, maar ook bestuursnotulen en notulen van de ALV's. Daarnaast houdt ze de mailbox bij en verstuurt ze de nieuwsbrief elke twee weken. Promotie van SPONS heeft Sien ook zeker hoog in het vaandel staan, ze is dan ook erg te spreken over introductiedagen en -weken, waar ze volop socializet om nieuwe leden te enthousiasmeren. Siens naam zie je dus niet alleen vaak onder SPONS-mail staan, ze is ook gewoon ontzettend aanwezig bij de trainingen en activiteiten!
 

Aranka Schouten – Penningmeester

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aranka is binnen het 21e bestuur onze geldwolf. Dat betekent dat ze als penningmeester bewaakt wat er in en uit gaat. Een heel erg belangrijke functie waarbij een klein foutje al grote gevolgen kan hebben! Gelukkig is Aranka wat dat betreft goed op haar plaats, want georganiseerd werken is haar op het lijf geschreven. Ze is als penningmeester betrokken bij elk deel van de vereniging, zowel betalingen van badwater en contributie als het goedkeuren van begrotingen van commissies en sponsoring. Hierdoor, en door haar nieuwsgierige karakter en het vrijwel altijd aanwezig zijn, is ze altijd van alles op de hoogte en weet ze precies wat er binnen de vereniging gebeurt.


Julia Mijnen – Zwemcommissaris

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Julia is er voor alle zwemgerelateerde zaken rondom het bestuur. Ze houdt zich als zwemcommissaris dan ook vooral bezig met de trainingen en de wedstrijden. Samen met de trainers probeert ze de zwemmers zich zoveel mogelijk te laten verbeteren. Dit doen zij natuurlijk niet zomaar, want die resultaten willen we natuurlijk wel heel graag zien op de wedstrijden! Julia is dan ook een aantal keer per jaar bezig met de puzzel oplossen die wedstrijd opstelling heet. Dit jaar zal ze wederom de kampioensbeker proberen te bewaken, en met zijn allen gaan we hem proberen te houden! Julia is natuurlijk niet alleen maar competitief ingesteld, deze dame houdt zich ook nog bezig met het organiseren van interessante clinics, oefenwedstrijden en speciale trainingen (zoals HIIT-training ende Sinterklaastraining).

 


Nina Bijen – Commissaris Intern

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als commissaris intern is Nina in eerste plaats verantwoordelijk voor het aansturen en ondersteunen van alle commissies. Commissies opzetten, leden inwerken, kennis overdragen, notulen lezenen heel veel vergaderingen: de functie van de commissaris intern is een erg veelzijdige. Nina is dan ook niet zelf actief in commissies, maar heeft vooral veel contact met de leden die daarin zitten. Dit kan heel algemeen de voortgang van hun werk zijn, maar ook de relatie en werksfeer tussen de commissieleden is er belangrijk. Op deze manier is Nina eindverantwoordelijk voor de activiteiten die de commissies organiseren. Daarnaast houdt zij zich bezig met activiteiten vanuit het bestuur (inspraakavonden, themaborrels, actieve ledendag, etc.) maar ook met promotie, door de Facebook, Instagram, Snapchat en natuurlijk de website bij te houden.

 

Sponsors