A.S.Z.V. SPONS - Nieuws

Dinsdag 3 oktober was het tijd voor het 21ste bestuur om zich te constitueren. Onder toeziend oog van een fantastisch team aan bewakers, gastenboek-beschermers, een fotograaf en pedel, werden er vele liederen gezongen en flessen geleegd. Naast veel bestuursleden van andere (zwem)verenigingen, was er een flinke groep SPONSjes aanwezig om ons te feliciteren en succes te wensen. Uiteraard werd deze prachtige avond afgesloten in de stad en met een kater de volgende dag. Het was een geweldig begin van een nog beter jaar!

Op 19 september 2017 vond weer de jaarlijkse ALV plaats waarbij ook altijd het bestuur wisselt. Dit keer mocht het 20e bestuur aftreden en plaatsmaken voor het 21e bestuur der A.S.Z.V. SPONS. Wij willen het 20e bestuur ontzettend bedanken voor hun inzet in het afgelopen jaar! In 2017-2018 zal het 21e bestuur bestaan uit:

Wessel de Jong - Voorzitter
Sien Snijder - Secretaris
Aranka Schouten - Penningmeester
Julia Mijnen - Zwemcommissaris 
Nina Bijen - Commissaris Intern

Wij hebben er ontzettend veel zin in en hopen jullie een fantastisch jaar te kunnen bezorgen!

Kandidaatsbestuur 2017 - 2018

Terwijl iedereen lekker aan het genieten is van de vakantie is het kandidaatsbestuur van 2017 - 2018 al druk bezig met de voorbereidingen voor het volgende seizoen! 


Hier zijn ze dan met hun functies:

Wessel de Jong - Voorzitter
Sien Snijder - Secretaris
Aranka Schouten - Penningmeester
Julia Mijnen - Zwemcommissaris 
Nina Bijen - Commissaris Intern

 

Het laatste weekend van oktober is het weer zover: tijd voor het introductieweekend! Houd 27, 28 en 29 oktober vrij in je agenda en ga mee op het leukste, gezelligste en SPONS-igste weekend van het jaar vol mooie, gekke en avontuurlijke activiteiten en leer alle nieuwe en oude SPONSjes (nog beter) kennen.

Vrijdagmiddag 27 oktober zullen we afreizen naar een nu nog geheime locatie en na een weekend vol feest en gezelligheid komen we zondag 29 oktober tegen de middag weer terug. Voor een kleine 40 euro ben jij er bij! Schrijf je snel in via het inschrijfformulier!

Ook zo benieuwd naar waar we dan heen gaan en wat we gaan doen? Niet getreurd, zeer binnenkort maken we het thema en de locatie bekend!

Heb je nog vragen? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of spreek een van ons aan!

Liefs,
De introductiecommissie: Meike, Maaike, Mirthe, Iris, Chris en Hester

SPONS KAMPIOEN!

Na een jaar hard werken en zwemmen kunnen we dan eindelijk zeggen dat we het kampioenschap hebben behaald en de beker weer is waar hij hoort bij SPONS! Lustrumkampioen in een Lustrumjaar, mooier kan het toch neit? En daar heeft ieder SPONSje aan bijgedragen, dank jullie wel! Trotser kunnen we echt niet zijn. 

Heel veel liefs van jullie Lustrumkampioenenbestuur!

 

Sponsors