Commissies

Bij A.S.Z.V. SPONS heb je de mogelijkheid om van (meerdere) commissies lid te worden. Door lid te worden van een commissie leer je allerlei nieuwe mensen kennen, ben je gelijk een actief SPONSje èn je zorgt ervoor dat het warme hart van SPONS blijft kloppen. Er is voor ieder wat wils! Als lid van een commissie heb je daarnaast exclusief toegang tot de actieve leden dag, waarbij we ook een cadeautje geven voor het harde werken. Binnen de commissies zelf is er bovendien tijd voor genoeg wijn en bier! Commissiewerk is geheel vrijwillig, maar staat goed op je cv, biedt je praktijkervaring en helpt je bij het vergroten van je netwerk. Hieronder bevindt zich een overzicht van alle commissies. 

Interesse? Stuur ons dan een mailtje!  

Activiteitencommissie

Deze commissie gaat over het SPONSweekend dat aan het begin van elk seizoen is. Dan kunnen oude en nieuwe SPONSjes elkaar beter leren kennen. Een weekend vol activiteiten, bier, gekkigheid en gezelligheid! Verder is de activiteitencommissie verantwoordelijk voor het jaarlijkse kerstdiner en de seizoensactiviteiten.

Feestcommissie

Naast de zwemtrainingen komen de SPONS leden elke donderdagavond samen in café De Blauwe Pan waar we met elkaar een drankje drinken. De feestcommissie organiseert de speciale themaborrels, welke een paar keer in het jaar zijn. Ook gaat deze commissie over het eindfeest begin juli, mucho fun dus!

Galacommissie

Wil jij graag een fantastisch chique feest organiseren en de leiding hebben over een groot evenement? Join dan de galacommissie! 

Ieder jaar wordt rond de verjaardag van A.S.Z.V. SPONS het gala gehouden (22 januari). De locatie, het thema, de promotie én het regelen van een DJ wordt allemaal verzorgd door de galacommissie. 

Merchandisecommissie

De merchandisecommissie zorgt ervoor dat SPONS als eenheid straalt tijdens alle evenementen en daarbuiten. Zelf producten maken is ook mogelijk! Naast het creëren van nieuwe producten, organiseer je als lid van de merchandise commissie pas-momenten voor SPONS leden en zorg je ervoor dat de SPONS leden hun producten krijgen door ze online te bestellen via onze leveranciers.

OnderSPONScommissie

Ben jij een echte paparazzi en ben je altijd op de hoogte van alle sappige weetjes? Kom dan bij de OnderSPONS commissie! De commissieleden van de OnderSPONS-commissie maken vier keer per jaar een prachtig tijdschrift genaamd Het OnderSPONSje. Geen rare uitspraak, bizarre foto of gênante zoensessie op de dansvloer wordt gemist door onze roddel diva’s.


Batavierenracecommissie

SPONS is altijd aanwezig op de jaarlijkse Batavierenrace, een hardlooptoernooi met verschillende studentenverenigingen in Nijmegen. Je bent aan het hardlopen, kamperen, feesten en je hebt een (kater)pauze. De commissie regelt de inschrijving, het vervoer naar het evenement en zorgt ervoor dat het weekend voor SPONS-leden goed verloopt. Je regelt ook de trainingen.

Websitecommissie

‘Onzichtbaar’, maar toch zichtbaar. Deze commissie runt alles achter de schermen zodat alle informatie over SPONS in één hand omdraai te vinden is! Water en ICT, een verschrikkelijke combinatie. Toch hebben we een paar waterratten die zich aan deze commissie durven te wagen. 


Almanakcommissie

Schuilt er in jou een verborgen schrijftalent en vind je het leuk om vijf jaar van SPONS in één boek te proppen? Dan hebben wij jou hard nodig voor de almanakcommissie! Een boek vol met grappige feitjes, waanzinnige verhalen, onvergetelijke blunders en bovenal een almanak dat is gemaakt door en voor de SPONS leden. We zijn nog op zoek naar commissieleden, dus stuur een berichtje naar het bestuur wanneer je interesse hebt!

NSZK Commissie

Een eigen NSZK toernooi organiseren, met klokkers, wedstrijdschema, zwembad, eten én het feest erachter aan? Dat kan bij de NSZK commissie! In het seizoen van 2022-2023 is de volgende NSZK in Amsterdam.  

Deze commissie wordt al in maart gevormd, dus wees er snel bij!

Zwemcursuscommissie

Sinds een aantal jaar geeft SPONS borstcrawl cursussen voor beginners en ervaren zwemmers. Leden van deze commissie gaan over de aanmeldingen én de promotie voor deze cursus, de trainers regelen de rest. Deze commissie is dus heel makkelijk vanuit huis uit te voeren én is de grootste geldmachine van SPONS!

Landtrainerscommissie

Als je dol bent op workouts, graag jezelf in het zweet werkt en het leuk vindt om SPONSjes te motiveren, kom dan bij deze commissie. De landtrainingen vinden elke maandag plaats van 18:30-19:00 in het Marnix. De krachttraining is elke woensdag op het USC van 20:30-21:30. Er liggen al trainingsprogramma’s klaar, maar je mag het ook zelf bedenken.

Trainerscommissie

Om trainer te kunnen worden hoef te niet te beschikken over ervaring. Je leert het met de tijd en je krijgt een korte cursus. Je kan één, of meerdere trainingen per week training geven. De trainingsprogramma’s worden al gemaakt, dus deze hoef je niet zelf te schrijven, maar wat eigen invulling is altijd mogelijk. Daarnaast houden onze trainers allemaal erg veel van Sambuca. SPONS kampioen!