Over SPONS

Trainen

Bij SPONS kun je meerdere keren per week zwemtrainingen volgen onder begeleiding van ervaren wedstrijdzwemmers. Na de watertraining is er ook een landtraining om je core te verbeteren.

Bekijk hier de trainingstijden

Wedstrijden

SPONS doet ook mee aan wedstrijden zoals het NSZK, een studentenzwemcompetitie dat vier keer in het jaar plaatsvindt. Met een pre-borrel, wedstrijd én feest! Ook organiseert SPONS haar eigen clubkampioenschappen. Elk niveau kan meedoen aan deze wedstrijden! 

 

Brostcrawlcursus

Niet SPONS-leden en SPONS-leden kunnen ook onze borstcrawlcursus volgen! Onder begeleiding van ervaren trainers leer je in minder dan tien weken alles over de borstcrawl. Deze cursus is zowel geschikt voor beginners als gevorderden!

Lees meer over de Borstcrawlcursus

 

Activiteiten

SPONS organiseert allerlei activiteiten, zoals parkborrels, schaatsen, escaperooms en een jaarlijkse pubquiz! Benieuwd naar welke activiteiten er dit jaar zijn? Kijk dan even op onze jaarkalender!

Bekijk de Jaarkalender

 

Feesten

Een chique gala, een waanzinnig kampioenschapsfeest, een lustrumfeest: van feesten krijgen SPONSen nooit genoeg! We hebben zelfs ons eigen feestnummer: Sexy and I Know it van LMFAO. Waarom precies dít nummer zo geliefd is bij de SPONS leden? Kom dan een keer naar één van onze feesten! 

Borrels

Elke donderdag drinken we na de training met z’n allen een drankje in onze stamkroeg. Ook hebben we een aantal speciale themaborrels zoals de (Anti-)Valentijnsborrel of de Nieuwjaarsborrel. Een week zonder borrel is zeldzaam bij SPONS!