Vertrouwenscontactpersoon

Bij A.S.Z.V SPONS streven we ernaar om een veilige en inclusieve omgeving te bieden waar alle leden zich thuis kunnen voelen en hun passie voor zwemmen kunnen delen. We begrijpen dat veiligheid en welzijn van het grootste belang zijn, en daarom hebben we een vertrouwenscontactpersoon die altijd beschikbaar is om te luisteren en te ondersteunen.

Onze vertrouwenscontactpersoon is er voor alle leden en niet-leden. Of het nu gaat om intimidatie, pesten, discriminatie of andere zorgen, onze vertrouwenscontactpersoon staat klaar om te helpen.

Hoe neem je contact op?

Als je je niet veilig voelt binnen onze vereniging of als je ergens over wilt praten, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze vertrouwenscontactpersoon. Je kunt Mikail en Celine bereiken op vcpspons@gmail.com. Alle gesprekken worden vertrouwelijk behandeld en de vertrouwenscontactpersoon zal naar je luisteren en je ondersteunen bij het vinden van een oplossing.

Wil je liever contact met een vertrouwenspersoon buiten de vereniging, dan staat ook de vertrouwenscontactpersoon van het USC voor je klaar. Voor meer informatie zie: https://www.uscsport.nl/over-usc/vertrouwenspersoon-usc/