Het 27e bestuur der A.S.Z.V. SPONS

Lianne Dekker
Voorzitter

Hi lieve SPONSjes! Dit jaar mag ik mij jullie voorzitter noemen! Dit betekent dat ik eindverantwoordelijk ben voor SPONS. Ik zorg er dan ook voor dat mijn bestuur alle taken goed en op tijd uitvoert. Oftewel, ik hoef helemaal niet zo heel veel te doen:) Daarnaast sta ik natuurlijk altijd open voor een gezellig praatje, tips of vragen. Kom dan ook vooral naar mij toe tijdens de training of een andere activiteit. Ik ben opgegroeid in Heiloo, een klein dorpje in Noord-Holland en doe vanaf mijn vijftiende aan wedstrijdzwemmen. Het is dan ook mijn doel om op de NSZK’s allemaal persoonlijke records te zwemmen. Ik studeer op dit moment scheikunde, maar in mijn vrije tijd ben ik óf in het zwembad óf in de kroeg te vinden! Ik hoop van dit jaar voor zowel mezelf, mijn bestuur als alle SPONSjes een onvergetelijk jaar te maken! En natuurlijk: SPONS KAMPIOEN!!!

Sam Poelsma
Secretaris

Lieve SPONSjes, Mijn naam is Sam Poelsma en dit jaar mag ik jullie secretaris zijn! Ik ben het meisje achter alle e-mails en bij mij kan je terecht met al je vragen. Wees niet bang om op me af te stappen tijdens de borrels of in het zwembad als je een belangrijke vraag hebt. Dit hoeft natuurlijk niet alleen voor zakelijke dingen want ik ben ook altijd in voor een gezelligheid en een biertje! Zelf ben ik opgegroeid in Amsterdam en heb bijna mijn hele leven gezwommen. Zo heb ik vroeger als kind ook al gezwommen in het Marnixbad en daarom voelde het voor mij echt als thuiskomen. Op dit moment zit ik mijn laatste jaar van Creative Business aan de Hogeschool van Amsterdam en zit nu op de helft van mijn stage. Ik loop stage bij de online redactie van Zapp/Zappelin bij de NPO en hoop hier later ook verder mee te kunnen. Ik heb onwijs veel zin in dit jaar en kan niet wachten om al onze plannen werkelijkheid te laten maken. Ik hoop jullie allemaal snel te zien in het zwembad,  bij de borrels of bij alle leuke activiteiten.

Ariana Mihaita
Penningmeester

Mijn naam is Ariana Parisa Mihaita en kom uit de mooiste stad die er is. Dat is natuurlijk Amsterdam. Ik word heel erg gelukkig van reizen, sporten en mijn hond. Verder studeer ik geneeskunde aan de VU en zit ik momenteel in mijn derde jaar. Dit jaar heb ik de mooiste bestuursfunctie die er is, penningmeester. Wat deze bestuursfunctie zo leuk maakt is dat je eigenlijk overal wel een klein beetje mee bezig bent, aangezien alles geld kost. Naast penningmeester ben ik ook trainer en actief binnen een aantal commissies. Spreek me dus vooral aan bij vragen of om gewoon een praatje te maken!

Quint Swagten
Zwemcommissaris

Hoi allemaal!! Dit seizoen ben ik jullie zwemcommissaris! Dat betekent dat ik mijn best doe om alle trainingen en wedstrijden zo soepel mogelijk te laten verlopen. Met alle zwemgerelateerde vragen kunnen jullie dus bij mij terecht :)) Maar het hoofddoel blijft natuurlijk om het kampioenschap naar onze mooie Amstelstad te halen!

Ik ben opgegroeid in het mooie Roermond, een gezellige stad in Midden-Limburg!

Sinds september 2022 studeer ik Bewegingswetenschappen aan de VU, ik zit nu in mijn tweede jaar. Dit seizoen hoop ik aan jullie mijn enorme passie voor het zwemmen over te brengen en iedereen mee te krijgen naar de fantastische NSZK-weekenden!

SPONS KAMPIOEN!!!!!!

Mare de Vries
Commissaris intern

Hoi! Ik ben Mare, geboren en getogen in hartje Amsterdam. Sinds jongs af aan ben ik te vinden in het Marnixbad, met een 4 jarig tussenpauze ben ik sinds vorig jaar weer terug maar dit keer bij SPONS. Ik ben dit seizoen binnen SPONS de Commissaris Intern. Dit betekent dat ik samen met mijn commissieleden voor jullie SPONSjes me best ga doen de leukste activiteiten, borrels, feesten en reizen te organiseren! Ik heb ontzettend veel zin wat ons allemaal te wachten staat, we gaan dit seizoen samen ONVERGETELIJK maken!!!

Daarnaast werk ik met de rest van Het Bestuur hard aan allerlei lange termijn doelen om voor iedereen hun tijd bij SPONS nog mooier te maken! Buiten SPONS ben ik te vinden op de UvA waar ik Interdisciplinaire Sociale Wetenschap studeer. Daarnaast werk ik achter de bar bij het Volkshotel en zorg ik voor mijn huisdiertjes. Als ik op een wonderlijke manier nog tijd over heb ga ik graag naar de sportschool, kook ik graag en ben ik bezig met fotografie! Ik vind het leuk om stedentrips te maken en uit te gaan maar dat spreekt voor zich 😉