Het Bestuur

Lianne Dekker

Voorzitter

De voorzitter is het gezicht van de vereniging en houdt voornamelijk contact met externe partijen en vertegenwoordigt SPONS. Ook zorgt de voorzitter ervoor dat de medebestuursleden hun taken goed kunnen uitvoeren, door de vergaderagenda’s te maken en te ondersteunen waar nodig. Verder is de voorzitter natuurlijk de trotse eigenaar van de voorzittersstropdas en de voorzittershamer!

Sam Poelsma

Secretaris

De laptop en Gmail zijn de beste vriend van de secretaris, omdat hier de notulen van de vergaderingen op worden geschreven en de mails worden bijgehouden. Verder is de secretaris creatief, want eens per maand mag de secretaris helemaal los gaan op het ontwerpen van de nieuwsbrief. Ook is de secretaris het eerste aanspreekpunt voor nieuwe leden én proefzwemmers, en kent dus iedereen ontzettend snel.

Ariana Mihaita

Penningmeester

De penningmeester houdt zich vooral bezig met de financiën en krijgt dé SPONS creditcard in handen. Het seizoen begint al voor de penningmeester voordat deze wordt ingehamerd, namelijk bij het maken de begroting. Samen met de medebestuursleden bepaalt de penningmeester waar en hoeveel geld er wordt uitgegeven aan SPONS gerelateerde activiteiten. Het gehele seizoen door gaat de penningmeester over de incasso’s en facturen, boekhoudingen, subsidies en declaraties.

Quint Swagten

Zwemcommissaris

De zwemcommissaris is verantwoordelijk voor alle trainingen en wedstrijden van SPONS. De ‘zwemco’ heeft daarom contact met de (land)trainers en het bestuur van de trainerscommissie om ervoor te zorgen dat de trainingen optimaal verlopen. Bij de wedstrijden verzorgt de zwemco de inschrijving van de leden. De inschrijvingen van de vier jaarlijkse NSZK’s wordt natuurlijk op zo’n manier gedaan dat SPONS kampioen blijft! Ook heeft de zwemco vergaderingen met zwemco’s van andere studentenzwemverenigingen.

Mare de Vries

Commissaris intern

Het werk voor de commissaris intern begint al voordat het seizoen officieel is begonnen met het vullen en klaar maken van de commissies. Vervolgens coördineert de commissaris intern bijna alle commissies, door ze te attenderen op deadlines, de interne promotie te structureren en te adviseren waar nodig. De commissaris intern heeft veel contact met alle (actieve) leden. Daarnaast gaat de commissaris intern over de externe promotie van SPONS via de social media kanalen, maar dit kan ook worden afgewisseld met de medebestuursleden.