SPONSoren

A.S.Z.V. SPONS is al sinds 1997 een begrip in Amsterdam en omstreken. SPONS heeft in de loop der jaren nationaal en internationaal bekendheid verworven door wedstrijden te zwemmen in studentensteden, maar vooral door zeven keer kampioen te worden van studentenzwemmend Nederland!

Geïnteresseerd in een SPONSor worden? Natuurlijk!
SPONS beschikt over een uitgebreid SPONSorplan. Daarnaast is er natuurlijk veel mogelijk in overleg!

Er zijn diverse mogelijkheden om te adverteren in ons clubblad, op de website en op de (wedstrijd)kleding. Daarnaast zijn gesponsorde berichten op verschillende socialmediakanalen een goede optie om studenten, maar ook oud-leden, door heel Nederland te bereiken met uw bedrijf, dienst of product!

Bij vragen of opmerkingen kunt u ons altijd benaderen via bestuur @aszvspons.nl. Wij horen graag van u!

Of neem een kijkje op onze socialmediakanalen:

Facebook: https://www.facebook.com/aszvspons

Instagram: A.S.Z.V. SPONS (@aszvspons) • Instagram-foto’s en -video’s

Huidige SPONSors:
Onze huidige sponsoren zijn te vinden in de Footer.

SponsorKliks:
SPONS wordt ook gespronsord door SponsorKliks. Bij SponsorKliks kan je aangeven SPONS te willen steunen via de eigen SPONS-pagina van SponsorKliks. Door bij een webshop te bestellen die aangesloten is bij SponsorKlik kan je SPONS, afhankelijke van de grootte van de bestelling, flink sponsoren! Er is een hele waslijst aan webshops, dus neem vooral een kijkje via de  SPONS-pagina van SponsorKliks en help SPONS weer een beetje vooruit!