A.S.Z.V. SPONS - Zwemcursus

Zwemcursus

Het is weer zover: de inschrijving voor de zwemcursus is geopend! Het hele jaar door verbeteren onze trainers de borstcrawltechniek van honderden cursisten.

Op dit moment bieden we twee zwemcursussen aan: borstcrawlcursus en een combicursus. Tijdens de combicursus zul je de techniek voor zowel de schoolslag als de rugslag leren. Voor beide cursussen zijn er beperkte plekken, dus weer er snel bij! 

Toe aan een nieuwe sport, of wil je jouw zwemtechniek verbeteren? Meld je dan aan voor onze zwemcursus! 

Direct aanmelden

DOELGROEP

Onze borstcrawlcursus is onderverdeeld in verschillende niveaus, van gehavende triatleten en ex-zwemmers, tot aan beginners die toe zijn aan een nieuwe uitdaging. De enige vereiste die wij hanteren is dat je beschikt over een A & B-diploma, ofwel twee banen achter elkaar kunt zwemmen.

De combicursus is daarentegen voor zwemmers die al een keer een zwemcursus bij ons hebben gedaan of de borstcrawl al onder de knie hebben. Als je interesse hebt in deze cursus maar twijfelt of je het juiste niveau, kun je dit natuurlijk altijd even met ons overleggen. Mocht het niveau uiteindelijk toch wat te hoog zijn, kun je nog steeds meedoen met de zwemcursus maar zal je overgeplaatst worden naar de borstcrawlcursus.

WANNEER EN WAAR

De zwemcursus duurt 9 weken met een training per week (op donderdag). De volgende cursus wordt gegeven van:

Donderdag 23 november 2017 t/m donderdag 1 februari 2018. Op 28 december en 4 januari zal er geen les zijn.

De trainingen vinden van 22:00-23:00 plaats in het Marnixbad (Marnixplein 1, 1015 ZN Amsterdam). 

Andere data dit seizoen zijn:
Cursus 3: 
15 februari 2018 t/m 12 april 2018 (week 7 t/m week 15)
Cursus 4: 26 april 2018 t/m 28 juni 2018 (10 mei 2018 geen les) (week 17 t/m week 26)
Zomercursus Juli: Maand juli (twee lessen per week)
Zomercursus Augustus: Maand augustus (twee lessen per week)

PRIJZEN

Studenten: €35,- (geldt ook voor afgestudeerden in 2016 - 2017)

Niet-studenten: €45,-

Transactiekosten: €1,00 (iDEAL, en terugstorten van borg)

Deze prijzen zijn exclusief 15 euro borg voor het toegangsbandje. Bij het inleveren van het bandje bij de laatste les wordt dit bedrag teruggestort op je rekening!  

AANMELDEN

Je kunt je hier direct aanmelden. De aanmelding is pas officieel wanneer de betaling volledig is afgerond via iDEAL. Na aanmelding ontvang je een mailbevestiging en zien wij jou in november!

Wil je meer informatie over de cursus stuur dan een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of volg onze Facebook-pagina om direct op de hoogte te blijven van alles rond onze zwemcursus. 

Sponsors