A.S.Z.V. SPONS - Zwemcursus

Zwemcursus

Het is weer zover: de inschrijving voor de zwemcursus is geopend! Het hele jaar door verbeteren onze trainers de borstcrawltechniek van honderden cursisten. Toe aan een nieuwe sport, of wil je jouw zwemtechniek verbeteren? Meld je dan aan voor onze zwemcursus! 

Direct aanmelden

DOELGROEP

Onze cursus is onderverdeeld in verschillende niveaus, van gehavende triatleten en ex-zwemmers, tot aan beginners die toe zijn aan een nieuwe uitdaging. De enige vereiste die wij hanteren is dat je beschikt over een A & B-diploma, ofwel twee banen achterelkaar kunt zwemmen.

WANNEER EN WAAR

De zwemcursus duurt 9 weken met een training per week (op donderdag). De cursus wordt gegeven van:

14 september 2017 t/m 9 november 2017 (week 37 t/m week 45)

De trainingen vinden van 22:00-23:00 plaats in het Marnixbad (Marnixplein 1, 1015 ZN Amsterdam).

PRIJZEN

Studenten: €35,- (geldt ook voor afgestudeerden in 2016 - 2017)

Niet-studenten: €45,-

Transactiekosten: €1,- (iDEAL)

Deze prijzen zijn exclusief 15 euro borg voor het toegangsbandje. Bij het inleveren van het bandje bij de laatste les wordt dit bedrag teruggestort op je rekening!  

Mocht jij je willen opgeven voor beide zomercursussen, dan krijg je 10 euro korting op de cursusprijs. Kies bij het aanmelden wel de combinatie optie.

AANMELDEN

Je kunt je hier direct aanmelden. De aanmelding is pas officieel wanneer de betaling volledig is afgerond via iDEAL. Na aanmelding ontvang je een mailbevestiging en zien wij jou in mei terug!

Wil je meer informatie over de cursus stuur dan een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of volg onze Facebook-pagina om direct op de hoogte te blijven van alles rond onze zwemcursus. 

Sponsors